Logo van Van Dijk Made Totaalinstallateur

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Dijk Made Totaalinstallateur

Adres: Brieltjenspolder 3

Postcode: 4921 PK

Plaatsnaam: Made

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0162-682671

Website: https://www.vandijkmade.nl

Email: info@vandijkmade.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn van Van Dijk Made. Een totaalinstallateur waarbij het vertrouwde gezicht van een familiebedrijf samen op gaat met de nieuwste innovaties op installatiegebied. Al ruim 60 jaar zijn we actief in de zakelijke en particuliere markt op gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, zorg en industrie. En die solide basis merkt u!

Door de economische en technologische ontwikkelingen is groene energie (zoals zonne- en windenergie, maar ook technieken voor klimaat conditionering) aan een opmars bezig. Zowel bedrijven als particulieren investeren in economisch en ecologisch gunstige energieprojecten.

Procucten/diensten
Het product/diensten pakket van Van Dijk Made omtrent duurzame installaties omvat een heel breed spectrum: warmte-/koudeopslagsystemen (WKO), Warmtepompen, Vrije koeling, Zonneboilersystemen, Warmtekrachtkoppelingen (WKK), laagtemperatuurverwarming en hoge temperatuur koeling, betonkernactivering, klimaatplafonds, warmteterugwinning uit afvoerwater en ventilatielucht, vraag-gestuurde ventilatie (CO2), hemelwaterinfiltratie, toerenregelingen, daglichtafhankelijke verlichting, activiteitafhankelijke verlichting, LED-verlichting, gebouwprestatiemonitoring, PV-installatie, Warmteterugwinning etc.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *