Logo van De Vreeden

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: De Vreeden

Adres: Xenonweg 5

Postcode: 3812 SZ

Plaatsnaam: Amersfoort

Provincie: Utrecht

Telefoon: 033-4700300

Website: https://www.devreeden.nl/home/

Email: info@devreeden.nl

Lid van: VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De Vreeden is een succesvolle installateur met een mooie geschiedenis. We zijn klein begonnen op de Groenmarkt in Amersfoort. Met de opkomst van de centrale verwarming is ons installatiebedrijf snel meegegroeid. Inmiddels leveren wij met bijna 100 medewerkers kwaliteitswerk voor bedrijven, woningcorporaties, VVE’s en consumenten. Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in de zakelijke markt en verzorgen seriematige woningbouwprojecten en installaties in de utiliteitsbouw. We zijn door toevoeging van onze elektrotechniek divisie, technisch beheer en meet- en regeltechnische bekabeling uitgegroeid tot een volwaardige totaalinstallateur.

Als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd en al onze monteurs hebben hun VCA diploma. VCA staat voor veilig werken, aandacht voor gezondheid op de werkvloer en aandacht voor milieu.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of