Logo van Installatiebedrijf De Lange vof

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Installatiebedrijf De Lange vof

Adres: Horselstraat 5

Postcode: 6361 HC

Plaatsnaam: Nuth

Provincie: Limburg

Telefoon: 045-5650615

Website: http://www.marcdelange.nl

Email: info@marcdelange.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Stroom van zonnepanelen is goedkoper dan elektriciteit van energieleveranciers. In de afgelopen tien jaar is de prijs voor zonnestroom tachtig procent gedaald. De prijs voor de reguliere stroom stijgt juist. Dit blijkt uit onderzoek van Natuur & Milieu.

Zonnepanelen zijn in één klap nog eens 25 procent goedkoper geworden dankzij een nieuwe actie van de milieuorganisatie WijWillenZon. De terugverdientijd komt bij de huidige stroomprijzen nu al onder de tien jaar.

Gemiddeld betaalt de consument 22 cent per kWh, terwijl de elektriciteitsprijs van energieleveranciers naar 25 cent per kWh stijgt. De berekening van de kWh-prijs is op basis van de opbrengst in 25 jaar, bij een geïnstalleerd systeem van vijf of zes panelen (zo’n 1380 Wp). Bij grotere systemen is de kWh prijs nog lager. Zonnepanelen gaan zeker dertig jaar mee, waardoor er na de aanschaf flink bespaard kan worden op de energierekening.

Investeer je geld in zonnepanelen, dan brengt dat na 25 jaar meer op dan dat je het geld op een spaarrekening zet (tegen de huidige rente van 3%). Als je uitgaat van 23 cent per kWh en een energieprijsstijging van 3%, dan loopt het voordeel flink op. In het geval van een set van 6 panelen (€ 4300,-) is de opbrengst ruim €14.000,- tegen € 9.500,- bij een spaarrekening.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “De Lange”

  1. Henricus-jes van Hooren

    Goede uitleg en inlichting gehad, vervolgens goede offerte, goede installatie gedaan. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk: goede begeleiding
    en after service!!!!

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *