Logo van Coolman Elektro

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Coolman Elektro

Adres: Oude Dijk 19

Postcode: 9781 BL

Plaatsnaam: Bedum

Provincie: Groningen

Telefoon: 050-3016025

Website: http://www.coolmanelektro.nl/

Email: info@coolman.nl

Lid van: Uneto-Vni, Sterkin

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Eigenaar en oprichter Suine Coolman heeft na het opdoen van 10 jaar ervaring in zowel de woningbouw, utiliteit en industrie de knoop op 1 juli 1992 doorgehakt en is gestart met zijn bedrijf Coolman Elektrotechniek BV. Zoals een nuchtere Groninger en techneut meent, is het starten en runnen van een bedrijf alleen mogelijk indien er voldoende kennis en doorzettingsvermogen aanwezig is. Door het steeds verder uitbreiding van de werkzaamheden en technieken heeft het bedrijf zijn handelsnaam gewijzigd in Coolman Elektro & Techniek.

Bij ons kunt u net als bij onze collega's diverse technische energie besparende oplossingen aanschaffen. Dit kan door het aanschaffen van een doe-het-zelf pakket of het door ons laten installeren van een standaardpakket. Maar is deze oplossing wel de beste keuze voor uw situatie?

U krijgt van ons een eerlijk advies ook indien een bouwkundige maatregel beter is zullen wij u dat gaan adviseren. Bij opdracht kunnen wij voor u de subsidie aanvraag regelen. Voor de doe-het-zelver hebben wij diverse doe-het-zelf pakketten. Heeft u al een advies maar u wilt graag contra expertise, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *