Logo van Concept Elektro B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Concept Elektro B.V.

Adres: Graftermeerstraat 49V

Postcode: 2131 AA

Plaatsnaam: Hoofddorp

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 023-5622763

Website: https://www.conceptelektro.nl

Email: info@conceptelektro.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Concept Elektro is een jong bedrijf dat in 2004 gestart is door twee ambitieuze personen (Edwin Henzen en Marcel Vermeulen). Wij beiden kunnen spreken van jarenlange ervaring in de elektrotechnische installatiebranche. Momenteel is Concept Elektro uitgegroeid tot een daadkrachtig, efficiënt en flexibele organisatie van ongeveer 25 werknemers.

Om onze kwaliteit te kunnen meten en te kunnen waarborgen is Concept Elektro aangesloten bij de volgende vakorganisaties Uneto-VNI (elektra), VEB (beveiliging) en NCP (brand installatie- en onderhoudsbedrijf).

Wij zijn een dienstverlenende organisatie die particulieren, bedrijven en instellingen op technisch vlak professionele ondersteuning kan bieden bij het realiseren van hun projecten en diensten. Met onze ervaring is het dus mogelijk om een totaal pakket in elektrotechniek te leveren.

De doelstelling van Concept Elektro is de eindklant naar zijn wensen conform gestelde eisen te bedienen. Dit kan zelfstandig of d.m.v. samenwerking met goede partners. Concept Elektro biedt de mogelijkheid om personeel te detacheren of om gehele projecten in eigen beheer uit te voeren en service te verlenen c.q. te onderhouden conform gemaakte afspraken.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *