Logo van BT Duurzame Installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

8 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 5 (8 stemmen, gemiddeld: 3,38van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: BT Duurzame Installatietechniek

Adres: Biestkampweg 27

Postcode: 5249 JZ

Plaatsnaam: Rosmalen

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 073-8222157

Website: https://www.btduurzaam.nl

Email: info@btduurzaam.nl

Lid van: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

BT zonne-energie is gevestigd in Rosmalen en richt zich op het geven van advies en de verkoop en installatie van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied ligt binnen een straal van ongeveer 35 km rondom ’s-Hertogenbosch. Deze keuze hebben wij specifiek gemaakt omdat wij het belangrijk vinden onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien. Door mee te denken en u te ontzorgen in alle fases van het proces onderscheiden wij ons binnen dit marktgebied. Wij doen wat u verwacht!

Teamwork
Wij werken met een hecht klein team van gedreven deskundige mensen die op de hoogte zijn van alle normen en eisen. Door regelmatige training en opleiding blijft ons team van alle ontwikkelingen en voorschriften op de hoogte. Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van leveranciers en onderaannemers, waardoor wij in staat zijn u een totaal oplossing te bieden. Belangrijk is de communicatie binnen onze organisatie. Afspraak is afspraak, daar staan wij voor!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Eén reactie op “BT Duurzame Installatietechniek”

Geef een reactie

Of