Logo van BespaarPartner

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gemiddeld: 4,17 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: BespaarPartner

Adres: Roomweg 5

Postcode: 8334 NR

Plaatsnaam: Tuk

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0521-764012

Website: https://www.bespaarpartner.nl/

Email: info@bespaarpartner.nl

Lid van: installQ, Techniek Nederland, VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonne-energie is onze expertise, met 100% toewijding realiseren wij dagelijks projecten met zonne-energie. Zonnepanelen voor de besparing op de elektriciteitsnota en zonneboilers om te besparen op het gasverbruik. Wij maken gebruik van een op maat gesneden aanpak. Geen situatie is hetzelfde en dit vraagt dan ook om verschillende oplossingen. Vanuit uw vraagstuk zullen wij u diverse mogelijkheden voorleggen om ervoor te zorgen dat u het systeem krijgt wat het beste bij u past.

Kwaliteit
Door onze goede contacten met de fabrikanten hebben wij ons kennisniveau van de producten altijd up-to-date. Wij maken alleen gebruik van merken en producten die zich al bewezen hebben in de markt en die voldoen aan alle benodigde eisen. U vindt bij ons producten vanuit Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Uitgebreide keuze
Bij Bespaarpartner kunt u kiezen uit tientallen soorten panelen en omvormers, we zijn ook niet voor niets specialist. Als het gaat om de laagste prijs, de hoogste opbrengst of de mooiste panelen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

 

Bedrijfslocatie:


 

Eén reactie op “BespaarPartner”

  1. Evert Barten

    In februari heeft Bespaar Partner uit Steenwijk bij mij 18 zonnepanelen geplaatst nadat ik verschillende offerte’s heb opgevraagd bij 5 leveranciers. Ik heb gekozen voor deze firma omdat het contact goed was, de offerte duidelijk en conform aanvraag, eigen monteurs, de technische man van te voren komt kijken om de aanleg, kabelwegen en andere wensen te inventariseren . Kortom dit kwam mij heel betrouwbaar over.
    Over de aanleg niets dan goeds. De kwaliteit van de onderdelen, bekabeling, omvormer etc. zijn uitstekend. De aanleg van bekabeling strak uitgevoerd, netjes in buis, conform NEN 1010.
    De installatie draait nu 2 maanden en ik ben zeer tevreden.

Geef een antwoord

Of