Logo van Arends Techniek

Beoordeel dit bedrijf:

12 votes, average: 3,92 out of 512 votes, average: 3,92 out of 512 votes, average: 3,92 out of 512 votes, average: 3,92 out of 512 votes, average: 3,92 out of 5 (12 stemmen, gemiddeld: 3,92van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading ... Loading ...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Arends Techniek

Adres: Touwslager 12

Postcode: 9502 KD

Plaatsnaam: Stadskanaal

Provincie: Groningen

Telefoon: 0599 672368

Website: http://www.arendstechniek.nl

Email: info@arendstechniek.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Visie van ArendsTechniek is het toegankelijker maken van duurzame energie voor particulieren en het MKB. Wij menen dat duurzame energie, dus ook zonnepanelen, de toekomst heeft omdat er steeds meer mensen bewust worden van wat fossiele brandstof doet met onze aarde.

De vraag naar deze vorm van energie krijgt steeds meer de voorkeur. Gelukkig maar. De mogelijkheden van duurzame energie zijn erg groot, denk hierbij aan zonnepanelen, wind en water energie, brandstofcel technologie, biomassa en nog veel meer.

Wij richten ons op het inkopen, leveren en plaatsen van complete zonnepaneel (photovoltaisch) systemen. Ook het regelen van de subsidieaanvraag (mits beschikbaar) en het aanmelden bij de Netbeheerders zullen wij, voor zover mogelijk, op ons nemen.

 

Arends Techniek levert zonnepanelen van:

 

Arends Techniek levert omvormers van:

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

13 reacties op “Arends Techniek”

 1. Profielfoto van Frans Smid

  Frans Smid

  Prima bedrijf.
  Zeer goede voorlichting over de mogelijkheden van plaatsing en berekening van de opbrengst.
  Ook goede en vlotte plaatsing.
  En ook de service is goed en vlot.

 2. Profielfoto van bhofman

  bhofman

  offerte klopte niet
  faktuur niet volgens afspraak
  waterschade op witte muur ontstaan door onjuiste montage
  Edwin Arends had hele mooie beloftes het zou zo snel mogelijk worden opgelost
  Er kwam een timmerman langs voor prijsopgave en vroeg of hij mijn schilderspullen mocht lenen want die had hij niet ???
  Daarna niets meer van vernomen
  Geen betrouwbare leverancier

 3. Profielfoto van Corina

  Corina

  Arends Techniek is een echte aanrader! Heb al anderen getipt en met succes: deze hebben nu ook zonnepanelen van Arends.
  prima adviezen; keurige en vlotte montage; alles werk perfect; monteurs hebben plezier in hun werk want ze doen letterlijk en figuurlijk fluitend hun werk …. nogmaals echte aanrader!
  Inmiddels heb ik ook al infrarood panelen van Arends in huis ………!!!! Super!!

 4. Profielfoto van Willem

  Willem

  Zeer tevreden over Arends Techniek perfecte voorlichting en het plaatsen de monteurs werken heel netjes wij zijn zeer tevreden het is echt een aanrader Arends Techniek

 5. Ruud In T Veld

  Zeer tevreden over de plaatsing van panelen, omvormer, enz. Keurig werk geleverd door de werknemers van Arends Techniek. Alles volgens de afgesproken specificaties. Heb Arends al aanbevolen bij kennissen.

 6. Profielfoto van Henk

  Henk

  Top bedrijf.
  Beantwoord al uw vragen.
  Snelle levering en denk met u mee.
  Goede monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.
  Echt een aanrader dit bedrijf .

 7. R.R.Bevewrwijk

  Het aanbrengen van de zonnepanelen en het plaatsen van een nieuwe zekering kast met 6 groepen is perfect aan gebracht ook de kabels van de zonnepanelen zijn heel mooi weg gewerkt.Alleen de verkoop adviseur had was ons betreft wat duidelijker mogen zijn met uitleg van het plaatsen.Wij wisten niet anders dan dat alle 16 zonnepanelen apart aan gesloten zouden worden.Tot onze verbazing zijn ze per twee aangesloten .Als er wat duidelijker uitleg was geweest dan hadden we zeker gekozen voor alle 16 apart. Maar goed het is gebeurt verder zijn wij dus zeer tevreden over de Firma Arends .

 8. Profielfoto van M. van Gunst

  M. van Gunst

  Het aanbrengen van de zonnepanelen, de plaatsing van de omvormer en aansluiting in de meterkast zijn keurig gedaan. De kabels van de zonnepanelen zijn netjes weggewerkt. Na het inmeten door de installateurs, bleek de plaatsing van de panelen mooier te kunnen dan in offerte was opgenomen. Offerte was niet exact ingemeten maar bepaald op basis van telling van dakpannen. In plaats van het plaatsen van een deel van de panelen rondom een dakraam, zijn ze nu in 1 mooi vlak van 8 x 2 in portret geplaatst. Hierdoor is er nu een vlak met zonnepanelen boven de dakkapel tot de nok van het dak. Het werk is keurig en veilig uitgevoerd door goede en vriendelijke vakmensen. Wij zijn erg tevreden over de Firma Arends.

Geef een reactie

Of