Logo van ANZON zonne-energie

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gemiddeld: 4,14 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: ANZON zonne-energie

Adres: Breemarsweg 1-3

Postcode: 7553 HA

Plaatsnaam: Hengelo

Provincie: Overijssel

Telefoon: 074-8513333

Website: https://www.anzon.nl/

Email: info@anzon.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Anzon is een regionaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonnestroom installaties welke zijn opgebouwd uit producten van Europese fabrikanten met langdurige productgaranties tot 25 jaar. Verder regelen wij alles voor de klant zoals monitoring, melding netbeheerder en de BTW teruggaaf.

 

Bedrijfslocatie:


 

2 reacties op “ANZON”

  1. M van Wijhe

    Uitstekende informatie over potentiële opbrengst, begeleiding van de installatie en hulp bij de administratieve aspecten. zeer tevreden.

  2. Jan Groneveld

    Anzon levert de hoogste kwaliteit, onderbouwd op basis van een goed advies, tegen een scherpe en eerlijke prijs gebaseerd op jouw situatie en wensen. Anzon heeft bij ons in een collectief tien woningen voorzien van een installatie. Daarbij kon elk individu zijn eigen specifieke wensen en voorkeuren kiezen. Anzon werkt enkel met gecertificeerde producten en leveranciers. Daarmee wordt de installatie geplaatst door een gecertificeerde en erkende leverancier, en komt dus niet Beun de Haas letterlijk en figuurlijk op je dak. André Bode is een man van zijn woord. Afspraak is afspraak en service tot achter de komma met begeleiding en advies gedurende het gehele traject. Ook als er service gewenst is of als er vragen zijn na de oplevering staat André je met raad en daad bij. Zet je spaargeld niet op je spaarrekening, maar op je dak. Met een installatie van Anzon haal je het hoogste rendement.

Geef een antwoord

Of