Logo van Allicht

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Allicht

Adres: Westhavenweg 58F

Postcode: 1042 AL

Plaatsnaam: Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 020-6653291

Website: http://allicht.com

Email: info@allicht.com

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

ALLICHT installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat zich sinds 1982 heeft ontwikkeld tot een bedrijf met veel ervaring en deskundige medewerkers. Met een totaalpakket op het gebied van installatietechniek richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

Heel goed luisteren naar de klant is ons uitgangspunt. Dat leidt tot afgewogen adviezen en slimme oplossingen. Als een oplossing niet te koop is onderzoeken wij in overleg met de klant de mogelijkheden om de oplossing te ontwikkelen of te fabriceren. Met onze kennis en ervaring van verschillende technieken zoals verlichting, ventilatie, koeling en verwarming kunnen wij er ook voor zorgen dat uw nieuwe of bestaande installatie een zuinige installatie wordt.

Bij ALLICHT installatietechniek houdt installatiewerk zeker niet op bij de installatie alleen. Wij bieden onze klanten op maat gesneden onderhoudscontracten aan. Een goed onderhoud van uw installatie verlengt niet alleen de levensduur ervan, maar ook voorkomt het vaak onverwacht hoge kosten voor reparatie. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u rekenen op onze 24-uurs servicedienst.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of