Logo van Aarde.nl

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gemiddeld: 4,57 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Aarde.nl

Adres: Pallasstraat 10

Postcode: 5048 CJ

Plaatsnaam: Tilburg

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 013-2040943

Website: https://aarde.nl/

Email: info@aarde.nl

Lid van: VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Aarde.nl is een bedrijf met veel ervaring in de duurzame energie techniek. Doordat onze medewerkers al vele jaren in deze markt werkzaam zijn herkennen wij de knelpunten bij installatie van deze systemen. Ons doel is om de energiekosten van onze relaties te verlagen.

Dit doen we door het toepassen van isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, infra rood verwarming en het juist instellen en afregelen van deze systemen. Vooral de combinatie van dergelijk systemen leidt tot grote energiebesparing en in veel gevallen zelfs tot een totaal verbruik van nul. Kenmerken van Aarde.nl: Uitsluitend topproducten zoals Sunpower, Alfa Innotec, Nibe, Solar Edge, Fronius etc.

 

Bedrijfslocatie:


 

4 reacties op “Aarde.nl”

 1. W.Segeren

  Er zijn meerdere bedrijven op de markt van zonnepanelen. Bij mijn afwegingen heeft het ter plekke komen beoordelen van de mogelijkheden en het persoonlijke kontakt een beslissende rol gespeeld. Door de getoonde deskundigheid en het constructief meedenken is mijn keuze op het bedrijf Aarde uit Tilburg gevallen.
  Het plaatsen van de panelen en de verdere installatie zijn uitstekend uitgevoerd. De nazorg en service verliepen eveneens naar verwachting. Mijn ervaring is dan ook dat klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staat.

 2. Rene van den Berg

  Ik ben erg tevreden over het advies en het plaatsen van de zonnepanelen via Aarde.nl. Vooral de slimme constructie op oude daken sprak mij erg aan.

 3. Jurgen Severijns

  Ik ben zeer tevreden over Aarde. De verkoper heeft bij mij thuis alles duidelijk uitgelegt. Wat de mogelijkheden waren. vooral dat ze het systeem vast op dak monteren had mijn voorkeur. ook fijn dat hun ook de meterkast konden vernieuwen alles in 1 oplossing. Snelle reacties op vragen, offerte snel binnen. na akkoord van de offerte was montage sneller mogelijk als in offerte stond. En hun konden zonnepanelen leveren die andere bedrijven pas in 2020 konden leveren (sunpower 400wp).
  Motage liep ook goed en soepel. kortom zeer tevreden …

 4. Walter Pagie

  Wij (mijn buurman en ik) waren op zoek naar een goede leverancier van Sunpower zonnepanelen. Een topmerk Amerikaanse panelen met een hoge productie en een bijzondere fabrieksgarantie van 25 jaar. Wij vonden een dealer in Tilburg. Vervolgens verliep de aankoop en montage buiten verwachting goed.

Geef een reactie

Of