Logo van Aarde.nl

Beoordeel dit bedrijf:

4 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 5 (4 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Aarde.nl

Adres: Pallasstraat 10

Postcode: 5048 CJ

Plaatsnaam: Tilburg

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 013-2040943

Website: https://aarde.nl/

Email: info@aarde.nl

Lid van: VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Aarde.nl is een bedrijf met veel ervaring in de duurzame energie techniek. Doordat onze medewerkers al vele jaren in deze markt werkzaam zijn herkennen wij de knelpunten bij installatie van deze systemen. Ons doel is om de energiekosten van onze relaties te verlagen.

Dit doen we door het toepassen van isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, infra rood verwarming en het juist instellen en afregelen van deze systemen. Vooral de combinatie van dergelijk systemen leidt tot grote energiebesparing en in veel gevallen zelfs tot een totaal verbruik van nul. Kenmerken van Aarde.nl: Uitsluitend topproducten zoals Sunpower, Alfa Innotec, Nibe, Solar Edge, Fronius etc.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

2 reacties op “Aarde.nl”

  1. W.Segeren

    Er zijn meerdere bedrijven op de markt van zonnepanelen. Bij mijn afwegingen heeft het ter plekke komen beoordelen van de mogelijkheden en het persoonlijke kontakt een beslissende rol gespeeld. Door de getoonde deskundigheid en het constructief meedenken is mijn keuze op het bedrijf Aarde uit Tilburg gevallen.
    Het plaatsen van de panelen en de verdere installatie zijn uitstekend uitgevoerd. De nazorg en service verliepen eveneens naar verwachting. Mijn ervaring is dan ook dat klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staat.

Geef een reactie

Of