Logo van A & A installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: A & A installatietechniek

Adres: Nijverheidsstraat 86 A

Postcode: 9648 JE

Plaatsnaam: Wildervank

Provincie: Groningen

Telefoon: 0598-690805

Website: http://www.aenainstallatietechniek.nl/

Email: info@aenainstallatietechniek.nl

Lid van: Uneto-Vni

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

A & A installatietechniek is een bedrijf dat zich bezig houdt met installaties bestemd voor zowel de particuliere als zakelijke gebruiker. Dit geldt voor zowel de elektrotechnische installaties als voor de cv, gas, water en natuurlijk de duurzame installaties. Na installatie verzorgen wij het onderhoud, herstellen wij bij storingen en kunnen wij bestaande installaties uitbreiden indien gewenst.

Elk project is anders en dus streven wij naar een passende oplossing met een scherpe prijs. Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Bel ons gerust op telefoonnummer 0598-690805, wij komen geheel vrijblijvend langs om uw specifieke situatie te bekijken.

Van begin tot eind heeft u dezelfde contactpersoon, waardoor u niet telkens weer het hele verhaal opnieuw hoeft te doen. Daardoor kunnen wij tijdens het project nog eenvoudig veranderingen aan brengen met betrekking tot de werkzaamheden

Soms komt het voor dat bepaalde werkzaamheden niet tussen 7:30 uur en 16:15 uur uitgevoerd kunnen worden. In overleg is alles mogelijk, dus ook in de avonduren of in het weekend kunt u op A & A installatietechniek rekenen. Heeft u een storing dan staan wij altijd voor u klaar, zelfs midden in de nacht.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *