Logo van 365ZON

Beoordeel dit bedrijf:

20 votes, average: 3,45 out of 520 votes, average: 3,45 out of 520 votes, average: 3,45 out of 520 votes, average: 3,45 out of 520 votes, average: 3,45 out of 5 (20 stemmen, gemiddeld: 3,45van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: 365ZON

Adres: Verdunplein 4

Postcode: 5627 SZ

Plaatsnaam: Eindhoven

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 040-3040068

Website: https://www.365zon.nl

Email: info@365zon.nl

Lid van: Zonnekeur, installQ, VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

365zon is een Eindhovens bedrijf. We zijn volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen met zonnepanelen. We werken door heel Nederland, maar weet dat we altijd onze Brabantse gezelligheid meenemen!

We focussen ons op op particuliere woningen, maar onze zonnepanelen zijn ook te vinden op 't dak van bedrijfsgebouwen en huizen van woningcorporaties. Tot slot werken we in opdracht ook voor gemeenten.

Wij ontzorgen jou. We doen namelijk alles in eigen beheer: de inkoop van zonnepanelen en bijbehorende materialen, het installeren van de panelen op jouw dak, jouw garantie en de nazorg. Zo houden wij zonnepanelen betaalbaar en heb jij één vast aanspreekpunt. Doordat wij tot slot de hele keten zelf in de hand hebben, is ons werk van een constante, hoge kwaliteit. Misschien nog wel het belangrijkste!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

5 reacties op “365ZON”

 1. Peter Verhoeven

  Omdat een vriend alles al uitgezocht betreffende een goede installateur ben ik ook op 365zon uitgekomen. Tot op heden alleen maar lof: goede en snelle communicatie, prima prijs, juist advies, plaatsing prima, altijd kon ik direct goede antwoorden krijgen op mijn vragen.
  Dus m.i. een aanrader

 2. G. van Wijngaarden

  ik ben het helemaal met Peter verhoeven eens. Installatie is vlot verlopen. Er is netjes gewerkt. Zelfs kapotte dakpannen werden zonder morren vervangen. Zowel voor de plaatsing als er na goede communicatie en voorlichting. Niets dan lof.

 3. Edwin Richter

  Super bedrijf en geweldige service (de beoordeling ging mis… ik klikte per ongelijk op 2.5 sterren en deze site is zo pauper dat je het niet meer kan wijzigen naar 5 😉 )

  De communicatie verliep via mail en telefoon en daar is niets op aan te merken.
  Gezien ik ze via mijn vader heb benaderd en wij beiden tegelijk afnamen hebben we nog een leuk prijsje kunnen maken, en dat is altijd mooi!
  Wat betreft het leveren zijn het vroege vogels en harde werkers, om 8:30 stonden ze op de stoep en om 12:30 waren ze de deur alweer uit!
  Dit alles in 4 uur is wat mij betreft een top prestatie.
  Roy wist mij alles haarfijn uit te leggen en te installeren met zijn 2 collega’s.
  Ventilatiepijpen verwijderen, pannen omleggen, het was ze allemaal niet te veel. Wat een service!
  Er was even wat discussie over een wifi repeater, maar dit is puik en adequaat opgelost.
  Na hun vertrek was er enkel 1 probleem met de repeater, deze beet zich met mijn router, maar gezien ik redelijk onderlegt ben in netbeheer heb ik dit zelf op kunnen lossen.

 4. Floris Kluivingh

  Snelle reactie op aanvragen offerte, snelle afhandeling volgende offerte, snelle afhandeling opdracht, plaatsing binnen 14 dagen, plaatsing binnen 3 uurtjes geregeld, ook bij kennissen snel aangelegd. Plaatsing omvormer op gewenste plaats en aanleggen kabel uitstekend. Niets dan lof. Snelle aanmelding en dezelfde dag nog online resultaten kijken, factuur in huis en begin voor belastingteruggave gemaakt. Zeer tevreden.

 5. Maikel van den Wildenberg

  Door 365zon is een installatie in 2018 gemaakt bij de buren van mijn moeder. Ben daar gaan kijken. Voedingskabels zijn slecht gemonteerd. Gedeeltelijk met met een installatiebuis, maar veel met tie-raps via de verwarmingsbuis.
  Voedingskabel aan de gasleiding vastgemaakt met tie-raps loopt de kabel naar de meterkast.
  In de meterkast is het niet duidelijk wat de aansluiting voor omvormer is. PV sticker ontbreekt.
  Afwerking is gewoon slecht.

Geef een reactie

Of