installatievoorwaarden-zonnepanelen
Op zoek naar duurzame leveranciers of duurzame installateurs voor uw zonnepanelen?
U vindt hier 612 duurzame installateurs en leveranciers van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, windmolens, thuisbatterijen of zonneboilers.

Zoek uw installateur op naam

Overzicht best gewaardeerde duurzame installateurs per provincie

Zoek producten in uw regio

Een erkend installatiebedrijf van zonnepanelen herkent u aan één van deze keurmerken

installQ is een samensmelting van KvINL en Sterkin. Daarmee ontstaat één stichting die praktisch alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert. Het uiteindelijke doel van InstallQ is om via deugdelijke kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten. Installatiebedrijven die aangesloten zijn bij installQ tonen met dit keurmerk aan hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven zijn lid.

U wilt de zekerheid dat uw investering voor zonnepanelen goed voor elkaar is. Een leverancier die is aangesloten bij SGZE biedt u die zekerheid. Aangesloten leveranciers hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financiën op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden. Als u een aangesloten leverancier inschakelt bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement van de leverancier de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel.

Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht uw leverancier niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting. Zij zal op haar beurt een leverancier aanwijzen die uw garantie aanspraken zal afhandelen en oplossen. Om een dergelijke uitgebreide garantie te kunnen bieden dienen de aangesloten bedrijven aan strikte voorwaarden te voldoen. Kwaliteit, ervaring en financiële zekerheid zorgen ervoor dat u als eindklant zorgeloos kunt blijven genieten van uw zonne-energie systeem. De SGZE zorgt ervoor nu en in de toekomst.

ZonZeker is hét garantiefonds zonnepanelen, voor eigenaren én installateurs.

Faillissement
Bij faillissement van uw ZonZeker installateur worden de zekerheden overgenomen door een andere installateur.

Rendement
ZonZeker installaties bestaan uit vooraf goedgekeurde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door uw installateur.

Kwaliteit
Op de whitelist van de stichting staan goedgekeurde producten welke door de installateur gebruikt worden. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwaliteitsproducten.

Vakbekwaam
Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!

Geschillen
Krijgt u onverhoopt te maken met een geschil met een ZonZeker deelnemer? Dan kan de stichting hierin bemiddelen om te zorgen voor een optimale uitkomst.

Maatschappelijk voordeel
U kunt kiezen voor een lokale installateur bij u om de hoek, met de zekerheden van een grote installateur. Daarmee stimuleert en ondersteunt u uw eigen regio! Win-Win!

Nederland werkt veiliger met VCA. Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie. Nu er steeds meer aanbieders van zonne-energie zijn, is het belangrijk dat u als klant op kwaliteit kunt vertrouwen. Voor de producten en de installateurs die het keurmerk voeren, gelden strenge criteria die worden getoetst door onafhankelijke partijen.

Heeft u al een zonnepanelen?

Heeft u ervaring met een installateur van zonnepanelen of ander product? Dan nodigen wij u uit om uw mening en een waardering over het bedrijf te geven. Zo kunt u anderen die nog willen verduurzamen helpen.

Ook uw bedrijf op Zelfenergieproduceren.nl?

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om uw bedrijf te beoordelen? Meldt u aan en u krijgt dan een gratis bedrijfspagina op onze website.

  • Was deze pagina nuttig?
  • ja   nee
Deel deze pagina: