Duurzame installateurs
Op zoek naar duurzame leveranciers of duurzame installateurs voor uw zonnepanelen? U vindt hier 612 duurzame installateurs en leveranciers van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, windmolens, thuisbatterijen of zonneboilers.
Heeft u al zonnepanelen of een ander product gekocht? U kunt uw duurzame installateur hier beoordelen en een recensie achterlaten. Help andere mensen om te kiezen tussen alle duurzame installateurs.

Zoek uw installateur op naam

Overzicht duurzame installateurs per provincie

Kies voor een installateur uit uw eigen regio. Wel zo duurzaam! Op de pagina vindt u recensies en beoordelingen. U kunt de installateurs selecteren op basis van het product dat u wilt kopen en laten installeren.

Best gewaardeerde installateurs in Nederland

Een erkend installatiebedrijf van zonnepanelen herkent u aan één van deze keurmerken

installQ

installQ is een samensmelting van KvINL en Sterkin. Daarmee ontstaat één stichting die praktisch alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert. Het uiteindelijke doel van InstallQ is om via deugdelijke kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten.

Installatiebedrijven die aangesloten zijn bij installQ tonen met dit keurmerk aan hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Techniek Nederland

Techniek Nederland (voorheen Uneto-Vni) is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

De leden van Techniek Nederland richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven zijn lid.

VCA

Nederland werkt veiliger met VCA. Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Met een VCA-certificaat legt u de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Stichting Garantiefonds Zonne Energie

Een leverancier die is aangesloten bij SGZE biedt u die zekerheid. Aangesloten leveranciers hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen, hebben aantoonbaar gemaakt dat ze hun financiën op orde hebben en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden.

Als u een aangesloten leverancier inschakelt bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement van de leverancier de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft dus geen financieel nadeel. Niet alleen uw aanbetaling is gegarandeerd ook uw toekomstige garantieaanspraken worden door de stichting overgenomen. Mocht uw leverancier niet meer bestaan dan kunt u zich wenden tot de stichting.

Stichting Garantiefonds ZonZeker

ZonZeker is hét garantiefonds zonnepanelen, voor eigenaren én installateurs.

Faillissement
Bij faillissement van uw ZonZeker installateur worden de zekerheden overgenomen door een andere installateur.

Rendement
ZonZeker installaties bestaan uit vooraf goedgekeurde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd kan worden door uw installateur.

Kwaliteit
Op de whitelist van de stichting staan goedgekeurde producten welke door de installateur gebruikt worden. Zo bent u dus altijd verzekerd van kwaliteitsproducten.

Vakbekwaam
Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. U bent er zeker van dat u een kwaliteit installateur in huis haalt!

Geschillen
Krijgt u onverhoopt te maken met een geschil met een ZonZeker deelnemer? Dan kan de stichting hierin bemiddelen om te zorgen voor een optimale uitkomst.

Maatschappelijk voordeel
U kunt kiezen voor een lokale installateur bij u om de hoek, met de zekerheden van een grote installateur. Daarmee stimuleert en ondersteunt u uw eigen regio! Win-Win!

Zonnekeur

Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie. Nu er steeds meer aanbieders van zonne-energie zijn, is het belangrijk dat u als klant op kwaliteit kunt vertrouwen.

Voor de producten en de installateurs die het keurmerk voeren, gelden strenge criteria die worden getoetst door onafhankelijke partijen.

Ook uw bedrijf op Zelfenergieproduceren.nl?

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om uw bedrijf te beoordelen? Meldt u aan en u krijgt dan een gratis bedrijfspagina op onze website.

  • Nuttige pagina?
  • 11   5
Deel deze pagina..