Gebruik maken van duurzame energie kan op verschillende manieren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ze voor u op een rij gezet. Maak gebruik van onze stappenplannen. U weet dan zeker dat u geen informatie mist.

Een laadpaal installeren

Als u een elektrische auto wilt gaan rijden, moet deze natuurlijk ook geladen worden. Welke opties zijn er allemaal en aan welke eisen moet uw aansluiting voldoen. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Een warmtepomp installeren

Met een warmtepomp wekt u energie op door gebruik te maken van bodemwarmte. Hiermee verwarmt of koelt u uw woning. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van bodemwarmte.

Een windmolen installeren

Met een (kleine) windmolen of windturbine wekt u elektriciteit op die u kunt gebruiken in uw woning. U zorgt voor een forse besparing op uw elektriciteitsverbruik. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van windenergie.

Een zonneboiler installeren

Een zonneboiler gebruikt zonne-energie om leidingwater te verwarmen. Dit zorgt voor een besparing van 50% op het energieverbruik voor warm water. Een zonnecollector kan geen elektriciteit opwekken en is vaak dikker en groter dan een zonnepaneel. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Zonnepanelen installeren

Met zonnepanelen wekt u zelf elektriciteit op en bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Deel deze pagina..