Ook u kunt zelf duurzame energie produceren. Duurzame energie is energie die wordt opgewekt uit bronnen die niet ‘opraken’, zoals zonlicht, windkracht of aardwarmte. Wij hebben alle bronnen voor u op een rij gezet.

Lees meer

Een HRe-ketel is een elektrische hoogrendementsketel die naast het verwarmen van uw woning en water ook elektriciteit opwekt. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden.

Lees meer

Met een warmtepomp wekt u energie op door gebruik te maken van aardwarmte (geothermie). Hiermee verwarmt of koelt u uw woning. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van aardwarmte.

Lees meer

Met een windmolen of windturbine wekt u elektriciteit op die u kunt gebruiken in uw woning. U zorgt voor een forse besparing op uw elektriciteitsverbruik. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van windenergie.

Lees meer

Met zonnepanelen wekt u zelf elektriciteit op en bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Lees meer

Met een zonneboiler wordt water verwarmt door gebruik te maken van zonne-energie. Dit kan gebruikt worden voor het verwarmen van de woning of het verwarmen van kraanwater. Aan de slag met de plaatsing van een zonneboiler? Hier vindt u alles wat u moet weten.

Lees meer

Deel deze pagina: