Gebruik maken van duurzame energie kan op verschillende manieren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ze voor u op een rij gezet. Maak gebruik van onze stappenplannen. U weet dan zeker dat u geen informatie mist.

Met zonnepanelen wekt u zelf elektriciteit op en bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Zonnepanelen installeren!

Als u elektrisch wil gaan rijden, moet deze natuurlijk ook geladen worden. Welke opties zijn er allemaal?

Laadpaal installeren!

Met een warmtepomp wekt u energie op door gebruik te maken van aardwarmte (geothermie). Hiermee verwarmt of koelt u uw woning. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van aardwarmte.

Warmtepomp installeren!

Met een windmolen of windturbine wekt u elektriciteit op die u kunt gebruiken in uw woning. U zorgt voor een forse besparing op uw elektriciteitsverbruik. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van windenergie.

Windmolen installeren!

Met een zonneboiler wordt water verwarmt door gebruik te maken van zonne-energie. Dit kan gebruikt worden voor het verwarmen van de woning of het verwarmen van kraanwater. Aan de slag met de plaatsing van een zonneboiler? Hier vindt u alles wat u moet weten.

Zonnepanelen installeren!

Deel deze pagina: