Gebruik maken van duurzame energie kan op verschillende manieren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ze voor u op een rij gezet. Maak gebruik van onze stappenplannen. U weet dan zeker dat u geen informatie mist.

Een laadpaal installeren

Als u een elektrische auto wilt gaan rijden, moet deze natuurlijk ook geladen worden. Welke opties zijn er allemaal en aan welke eisen moet uw aansluiting voldoen. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Een warmtepomp installeren

Met een warmtepomp wekt u energie op door gebruik te maken van bodemwarmte . Hiermee verwarmt of koelt u uw woning. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van bodemwarmte.

Een windmolen installeren

Met een (kleine) windmolen of windturbine wekt u elektriciteit op die u kunt gebruiken in uw woning. U zorgt voor een forse besparing op uw elektriciteitsverbruik. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van windenergie.

Een zonneboiler installeren

Met een zonneboiler wordt water verwarmt door gebruik te maken van zonne-energie. Dit kan gebruikt worden voor het verwarmen van de woning of het verwarmen van kraanwater. Aan de slag met de plaatsing van een zonneboiler? Hier vindt u alles wat u moet weten.

Een zonnepanelen installeren

Met zonnepanelen wekt u zelf elektriciteit op en bent u minder afhankelijk van uw energieleverancier. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Met ons stappenplan is het eenvoudig te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Deel deze pagina: